Изпити

Изпити

Години наред English Academy успешно подготвя кандидати за редица изпити по английски език. Нашите подготвителни курсове ще Ви помогнат да се явите успешно и да придобиете международен сертификат. По време на обучението ще покриете в детайли всички елементи на избрания от Вас изпит.

Курсовете за подготовка за изпитите ще Ви бъдат полезни, ако:

  • Ви е необходим сертификат за прием в университет
  • Сертификатът Ви е нужен за намиране на по-добра работа
  • Добиване на сертификат, удостоверяващ високото Ви ниво на владеене на езика

Подготовка за изпитите на Кеймбридж - FCE, CAE, CPE

Изпитите на кеймбридж се признават от университети, работодатели и образователни институции по целия свят. Всяка година  милиона кандидати се явяват на изпитите на Кеймбридж с цел обучение, работа или друга цел.

Успешното явяване на изпитите на Кеймбридж Ви осигурява международен сертификат валиден цял живот.

Курсовете за подготовката за изпитите наКеймбридж ще Ви дадат пълно детайлно разбиране на структурата на изпита и най-добрите и надеждни стратегиии за успешното явяване. По време на занятията ще имате възможността да упражнявате елементи от езика, които ще са Ви необходими по време на изпита, да се упражнявате върху реални изпити от минали години, да придобиете техники за справяне с отделните компоненти, за да се чувствате уверени в деня на изпита.

Подготовка за IELTS

IELTS се признава в повече от 8000 институции в над 135 държави. Приемането на IELTS като доказателство за познания и умения в английския език е широко разпространено сред образователни институции във Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, САЩ, Канада, в рамките на Европейския съюз и извън тях.  IELTS също така е едно от изискванията за емиграция в Австралия, Нова Зеландия и Канада. Сертификатът е с валидност 2 години.

Нашият подготвителен курс за IELTS цели цялостно да Ви подготви за академичния модул на изпита. В течение на всеки курс ще получите съвети как да подобрите своя резултат на самия изпит, ще работите над четирите части от владеенето на езика – четене, писане, говорене и слушане – необходими за изпита, а също така ще правите упражнения от минали тестове.

Подготовяйки се за IELTS ще получите подробни учебни материали, както и насоки от нашите опитни преподаватели.

Подготовка за TOEFL

TOEFL iBT (Test of English as a Foreign Language, Internet-Based) e най-популярният световен изпит по английски език, признат от над 9000 образователни институции, имиграционни департаменти и фонации в над 130 страни. Валидността на TOEFL iBT е две години.

TOEFL iBT оценява умението на кандидатите, чиито роден език не е английски, да интегрират свободно четирите основни езикови умения - четене, писане, слушане и комуникация и да ги прилагат в бъдещата си академична или професионална среда.

Подготвителният курс за изпита TOEFL се фокусира върху стратегии за успешното явяване на изпита като запознава с компонентите на изпита и необходимите академичните умения.

Подготвителният курс за изпита TOEFL ще Ви помогне да получите по-високи оценки на теста като повиши Вашите четири основни езикови умения – говорене, слушане, четене и писане. Той. Наред с четирите основни умения, по време на курса ще работите над други ключови области, които ще Ви помогнат да развиете своята лекота и прецизност на изказа – произношение, граматика, лексика, идиоми.