Курсове за възрастни

cover

Как да се запишете за курс в English Academy

В English Academy обучението е целогодишно - академичният ни календар е разделен на 4 семестъра: есенен (от септември), зимен (от януари), пролетен (от април) и летен интензивен (от юли), като във всеки от тях са включени всички нива за деца и възрастни, подготовка за международни сертификати и корпоративно обучение.

Можете да стартирате обучението си при нас през всеки семестър през годината след полагане на входящ тест и определяне нивото Ви на владеене на езика. Входящите тестове и записванията се провеждат непосредствено преди началото на всеки семестър.

Стъпка 1: Входящ тест

Тестът на English Academy се състои от писмена и устна част и дава точна оценка на Вашето ниво по английски.

Входящ тест се полага, когато:

  • за първи път се записвате при нас;
  • сте положили входящ тест преди повече от 6 месеца;
  • последният Ви курс при нас е приключил преди повече от 6 месеца.

  Входящ тест за възрастни

Kогато получим попълнения тест, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за провеждане на устната част на теста.

Стъпка 2: Избор на група и форма на обучение

Тестът ще ни помогне да Ви препоръчаме най-подходящия за Вашето ниво курс. Служител на Академията ще Ви препоръча група от нашата програма, ще Ви даде информация за дните и часове на провеждане, както и за началната дата на обучението.

Имате възможност да изберете между:

  • Годишна форма на обучение - стартира през септември и включва 3 семестъра (есен, зима и пролет), при което ползвате 20% отстъпка от пълната такса за обучение за трите семестъра
  • Семестриална форма на обучение  - за 1 семестър, при което ползвате 10% отстъпка за лоялни курсисти, ако вече сте завършили курс при нас.

Програмата за предстоящите курсове се публикува на нашия сайт около месец преди началото на всеки семестър.

Стъпка 3: Заплащане на таксата за обучение

Преди началото на Вашето обучение при нас е необходимо да заплатите таксата за курса. Предламе възможност и за разсрочено плащане: 70% от таксата за обучение преди началото, и 30% - до 4 седмици след старта на курса.

  • Всички наши бивши курсисти ползват 10% отстъпка.
  • Ако членове на едно семейство се запишат заедно за курс, получават 10% остъпка от таксата за курса.
  • 10% отстъпка от таксата за курса на дете, ако родителят е бил регистриран за курс при нас.

Заплащането на таксата се осъществява по банков път.

Стъпка 4: Начало на обучението

Всеки курс се провежда по предварително уточнен график, който не се променя по време на семестъра.

Преди началото на Вашия курс ще получите папка на Академията с оригинален учебник на британското издателство Лонгман. Учебникът НЕ се заплаща допълнително.

Образователната платформа може да се използва на настолен компютър и лаптоп с интернет връзка, камера и микрофон. Проверете преди урока дали микрофонът и камерата работят, за да участвате пълноценно в занятията. Подгответе Вашите учебници и тетрадки за урока.

Стъпка 5: Ако желаете да продължите обучението си при нас

Нашите настоящи и бивши курсисти могат да запазят място за следващото си ниво още преди края на текущия семестър, когато програмата за следващия е вече изготвена. Не е необходимо да се полага нов входящ тест.

ИНДИВИДУАЛНИ КУРСИСТИ

Индивидуалните занятия при нас не са обвързани с академичния календар на Академията - те могат да стартират по всяко едно време след полагане на входящ тест и уточняване на графика на провеждане в зависимост от Вашето свободно време и натовареността на нашите преподаватели.