Курсове за възрастни

cover

Индивидуални уроци

Ако графикът Ви не позволява да посещавате редовно курсовете в групова форма на обучение или искате да получите персонално внимание от преподавателя, то индивидуалните занятия са идеални за Вас.

Онлайн форматът Ви дават възможност да не прекъсвате Вашето обучение, независимо къде сте – в командировка или на почивка. Класната стая е вашият лаптоп или таблет.

При индивидуалните занятия Вие определяте продължителността и натовареността на обучението. Ние препоръчваме 2 или 3 занятия на седмица по 1,5 или 2 астрoномически часа.

Програмата за индивидуалните уроци се подготвя в зависимост от Вашите специфични езикови потребности и се фокусират върху области от езика по Ваше желaние.

  • Конкретни езикови умения: произношение, граматика, лексика.
  • Професионално развитие: презентации, интервюта, работни срещи, преговори, участие в семинари.
  • Комуникативни умения: преподавателят ще се фокусира върху вербалната комуникация на английски, като подбере подходящи за Вашето ниво теми.
  • Бизнес английски: Обучението ще обхваща бизнес теми и лексика и може да бъде допълнително тясно специализирано в зависимост от Вашата професионална реализация.
  • Подготовка за международни сертификати: FCE, CAE, CPE, IELTS
Нашите преподаватели:

Индивидуалните занятия, както всички курсове в English Academy, се водят от англоговорящи лингвисти. В зависимост от фокуса на Вашето обучение, ще Ви препоръчаме преподавател от нашия екип, специализиран в конкретната езикова област.

Как да се запишете

Преди да започнете индивидуално обучение при нас е необходимо да положите входящ тест за определяне на Вашето ниво на владеене на езика, след което заедно да определим насоките на обучението и подходящ преподавател.

  Входящ тест

Kогато получим попълнения тест, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за провеждане на устната част на теста.

Такси

Кратко индивидуално обучение от 1 или няколко астрономически часа (до 15 часа) - 44,00 лева на час

Пакет от 15 астрономически часа -10% отстъпка:

  • Индивидуално обучение: 595,00 лева
  • Малка полуиндивидуална група от 2 курсисти: 645,00 лева
  • Малка полуиндивидуална група от 3 курсисти: 695,00 лева