Английски за деца

cover

Как да запишете детето си

В English Academy обучението за деца е целогодишно - академичният ни календар е разделен на 4 семестъра: есенен (от септември), зимен (от януари), пролетен (от април) и летен интензивен (от юли), като във всеки от тях са включени всички детски нива.

Обучението може да стартира през всеки семестър от годината след полагане на входящ тест и определяне нивото на владеене на езика. Входящите тестове и записванията се провеждат непосредствено преди началото на всеки семестър.

Стъпка 1: Входящ тест

Преди да запишете Вашето дете за курс при нас е необходимо малкият ученик да положи входящ тест. Тестът за деца на English Academy се състои от писмена и устна част и дава точна оценка на нивото на владеене на английски. Продължителността и сложността на теста се съобразяват с възрастта на детето.

Ако детето не е учило английски досега, не е необходимо да се полага входящ тест. Свържете се с нас, за да Ви предложим подходяща начална група в зависимост от възрастта на детето.

Учениците полагат тест за определяне на нивото, ако:

 • се записват при нас за първи път;
 • са били тествани при нас преди повече от 6 месеца;
 • са приключили курс при нас преди повече от 6 месеца и желаят да се презапишат.

  Входящ тест за деца

Когато получим попълнения тест, ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден и час за провеждане на устната част на теста.

Стъпка 2: Избор на група и форма на обучение

Входящият тест ще ни помогне да препоръчаме най-подходящото ниво за Вашето дете. Служител на Академията ще Ви помогне да изберете група от нашата програма, ще Ви даде информация за дните и часове на провеждане, както и за началната дата на обучението.

Имате възможност да изберете между:

 • Годишна форма на обучение - стартира през септември и включваща 3 семестъра, обхващащи една учебна година, при което ползвате 20% отстъпка от пълната такса за обучение за трите семестъра
 • Семестриална форма на обучение  - за 1 семестър, при което ползвате 10% отстъпка за лоялни курсисти, ако детето вече е било вече наш ученик.
Стъпка 3: Заплащане на таксата за обучение

Преди началото на обучението при нас е необходимо да заплатите таксата за курса.

 • 20% отстъпка за годишно обучение (включващо 3 семестъра- Есен, Зима и Пролет);
 • 700 лева годишна такса за обучение на най-малките: при годишно обучение, включващо 3 семестъра от 24 часа;
 • Всички наши бивши курсисти ползват 10% отстъпка, ако продължат обучението си при нас в семестриалната форма на обучение;
 • Ако членове на едно семейство се запишат заедно за курс, получават 10% отстъпка от таксата за курса;
 • Вашето дете ще получи 10% отстъпка от таксата при първо записване, ако Вие вече сте били наш курсист.
 • При семестриалната форма на обучение предлагаме възможност и за разсрочено плащане: 70% от таксата за обучение преди началото, и 30% - до 4 седмици след старта на курса.
 • При годишната форма на обучение вноските са: 50% преди началото на есенния курс, 30% преди началото на зимния семестър, останалите 20% преди началото на пролетния семестър.ю

Заплащането на таксата се осъществява по банков път.

Стъпка 4: Начало на обучението

Всеки курс се провежда по предварително уточнен график, който не се променя по време на семестъра.

Преди началото на Вашия курс Вашето дете ще получите папка на Академията с оригинален учебник на британското издателство Лонгман. Учебникът НЕ се заплаща допълнително.

Образователната платформа може да се използва на настолен компютър и лаптоп с интернет връзка, камера и микрофон. Проверете преди урока дали микрофонът и камерата работят, за да може малкият ученик да участва пълноценно в занятията. Уверете се, че са подготвени учебника и тетрадка за урока.

Стъпка 5: Ако желаете Вашето дете да продължи обучението си при нас

Можете да запазите място за следващ курс за ученик, който в момента се обучава при нас, в края на текущия семестър. Всяко дете получава индивидуална препоръка за следващо ниво от преподавателя на база постигнатите оценки и резултати. Не е необходимо да се полага нов входящ тест.

Ако детето Ви е пропуснало един семестър, също не е нужно да се полага входящ тест. Ако обаче пропуснатите учебни семестри са два, препоръчително е да се положи отново входящ тест.

ИНДИВИДУАЛНИ ДЕТСКИ КУРСОВЕ

Индивидуалните занятия при нас не са обвързани с академичния календар на Академията - те могат да стартират по всяко едно време след полагане на входящ тест и уточняване на графика на провеждане в зависимост от Вашето свободно време и натовареността на нашите преподаватели.