Новини

ОНЛАЙН ДО 12 НОЕМВРИ

30.10.2020

Скъпи ученици и родители,

Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на Република България считано от 29.10.2020 г. до 12.11.2020 г. занятията в English Academy ще се провеждат онлайн.

Изключение се допуска за индивидуалните занятия за деца, при които няма смесване на ученици от различни класове и училища.

Всеки наш курсист ще получи линк към виртуална класна стая с инструкции достъп и функции на платформата ZOOM.

Молим да ни уведомите, ако до деня преди Вашето следващо занятие не сте получили мейл, за да Ви го изпратим отново и да се уверим, че нямаме грешни данни за контакт с Вас. Моля, проверявайте и папка SPAM.

Пожелаваме Ви леко и ползотворно обучение!

Keep learning

Последни новини

02.03.2021

BACK IN THE CLASSROOM

Добри новини!!! От тази и следващата седмица повечето от нашите групи възстановяват занятията в присъствена форма в English Academy. Обучението ще се провежда при спазване на всички противоепидемиолог...
19.02.2021

3 МАРТ

Скъпи курсисти, офисът на English Academy ще бъде затворен на националния празник 3 март (сряда). Пропуснатите занятия ще бъдат проведени на 15 март (понеделник) в редовните часове от Вашата програма.
19.02.2021

НОВА ИЗПИТНА ДАТА ЗА IELTS

Поради големия брой регистрирани кандидати за изпита IELTS през месец март, беше обявена нова дата за Варна - 28 март.  
12.01.2021

ВАШАТА ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Занятията от зимния ни семестър стартират тази седмица. Радостната новина е, че най–малките ученолюбивци се връщат в класните ни стаи. Курсистите ни в онлайн форма на обучение ще получат имейл....