Новини

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ

09.04.2020

Учете с нас, където и да сте. Пролетният ни семестър стартира на 20 април/

English Academy предлага на Вас и Вашите деца да изучавате езика от Вашия дом или офис.

С един клик се пренасяте в класната стая, където ще упражнявате езика с Вашия преподавател и останалите курсисти в реално време. Не са нужни инсталиране и технически познания.

Виртуалните уроци са разработени да покрият същите умения и да предоставят същия напредък като редовните учебни занятия. Лесно, достъпно, интересно и без усилия ще бъдете водени от нашите преподаватели и ще напредвате в английския език.

Последни новини

27.05.2020

ОНЛАЙН ИЛИ ПРИСЪСТВЕН ЩЕ БЪДЕ ЛЕТНИЯТ МИ КУРС?

Вашето здраве и безопасност са на първо място за нас. Това лято ще предложим два различни вида обучение – онлайн и присъствена форма съгласно с наложените правила.
09.04.2020

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ

Учете с нас, където и да сте. Пролетният ни семестър стартира на 20 април. English Academy предлага на Вас и Вашите деца да изучавате езика от Вашия дом или офис.
20.03.2020

Важна информация за предстоящите изпити CAE и IELTS

Поради обявеното извънредно положение в България, всички изпити CAE и IELTS, организирани от Британски Съвет, насрочени до 15 април 2020 г., са отложени.
20.03.2020

Вашата виртуална класна стая

Стартираме онлайн обучение за вас докато продължава извънредната ситуация. Отне ни няколко дена да проучим и изберем подходяща платформа и се спряхме на една от най-добрите в световен мащаб опции.