Курсове за възрастни

cover

Курсове по бизнес английски

Ние предлагаме курсове по бизнес английски на нива от Intermediate (B1) до Proficiency (С2). Целта на обучението е да помогне на курсистите свободно да си служат с езика в работна среда.

Фокусът е насочен към лексиката и фразите, използвани в глобалната бизнес среда, правилната употреба на граматика, както и задължителните езикови умения за успешна комуникация в бизнеса. Покриват се теми като бизнес кореспонденция, глобализация, реклама, бизнес срещи, комуникация, изнасяне на презентации, представяне на статистики, диаграми, тенденции и графики, преговори, разрешаване на бизнес проблеми, създаване на контакти и водене на кратки разговори с бизнес партньори.

Форми на обучение
 • ПРИСЪСТВЕНО В АКАДЕМИЯТА: Вашето здраве и безопасност са на първо място за нас. Класните стаи ще бъдат преустроени така, че да бъде възможна социална дистанция между курсистите, a групите ни да бъдат по-малки, за да може всеки да има собствено пространство. Всички класни стаи и общи части ще бъдат почиствани преди и след всеки урок и ще бъде изисквано всички курсисти и служители да дезинфекцират ръцете си, когато влизат в Aкадемията.
 • ОНЛАЙН ВЪВ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ >>> Занятията се провеждат чрез образователната платформа на ZOOM - истинска виртуална класна стая с интерактивна бяла дъска, с визуална, писмена и вербална комуникация с преподавателя и другите курсисти в групата, възможност за вдигане на ръка, работа в групи, гледане на видеа, слушане на упражнения за произношение и музика, участниците в групата могат да изпращат файлове, да правят тестове, да споделят линкове, своя екран, видео и аудио.
Цели на курса
 • Да придобиете увереност при употребата на английски в реални работни ситуации;
 • Да комуникирате по-уверено, ефективно, точно и гладко на английски, както писмено така и устно;
 • Да разшири речниковия Ви запас в сферата на бизнеса;
 • Да увеличи граматическите Ви познания, позволявайки Ви да използвате по-сложни езикови структури;
Какво включват курсовете по бизнес английски
 • Изучаване различните аспекти на бизнеса на една компания, като например продукти, финансиране, маркетинг и услуги.
 • Симулирани бизнес телефонни разговори, срещи и преговори.
 • Фокус върху говоренето, практикуване на реални работни ситуации.
 • Редовни домашни работи;
 • Тест по средата на курса и финален тест;
 • Сертификат в края от курса.
Ключова информация
Нива Intermediate (B1) - Proficiency (C2)
Предстоящи курсове по бизнес английски - Варна

ПРОЛЕТ 2021: Начало 13 април 2021; Регистрация 5 - 10 април 2021

ЕСЕН 2021: Начало 21 септември 2021; Регистрация 13 - 18 септември 2021

Продължителност на курса

Есенен, Зимен, Пролетен семестър: 12 седмици

Летен семестър: 8 седмици

Натовареност

Есенен, Зимен, Пролетен семестър: 2 пъти седмично по 120 минути

Нашата методология

Нашият метод на преподаване помага на курсистите да развият умението да си служат с езика и ефективно да комуникират в английска среда. В English Academy курсът по бизнес английски покрива всички езикови компоненти, но се набляга на говорене и слушане. Акцентът е върху комуникативните задачи, които Ви предоставят възможността да упражнявате гладкостта на изказа и да придобиете увереност в реални бизнес ситуации.

Всяко занятие е базирано на една от тези теми и се състои от ролеви игри, казуси и дискусии. Нашите опитни преподаватели ще Ви помогнат в надграждането на Вашите съществуващи езикови познания, използвайки професионални методи, разиграване на ситуации чрез ролеви игри, които ще Ви послужат за бъдещата Ви кариера. По време на обучението курсистите използват примери от личния си опит и дават лично мнение като така максимизират ползата от курса.