Курсове за възрастни

cover

Общ английски с преподаватели от Англия и САЩ

За тези от Вас, които искат да изградят и усъвършенстват знанията си и да използват езика в своето ежедневие.

Всички курсове в English Academy се водят от квалифицирани англоезични преподаватели от Англия и САЩ. 

От ниво начинаещи до напреднали ние ще Ви помогнем да използвате английския език свободно в ежедневието, работата, социалните контакти и образованието.

  • Курсовете са разделени в два модула – А и B. В края на всеки модул получавате сертификат базиран на Европейската езикова рамка.
  • Групите са малки, уроците се провеждат изцяло на английски.
  • Часовете са в удобен за работещи и учащи график.
  • Всеки курсист получава безплатно оригинален учебник на британското издателство Лонгман.

Как да се запишете Входящ тест за възрастни

Комуникативен подход

Ние вярваме, че комуникацията на английски е изключително важна при усвояването на чужд език и това е една от главните цели на курсовете ни. Независимо от Вашето ниво, английският е единственият език, на който се общува по време на часовете.

Традиционните граматически правила и лексика се практикуват чрез активна комуникация, дискусии, проекти и ролеви игри. Така ще усвоите леко и ествествено новите знания. Вашият учител ще следи разговорите и ще Ви коригира, когато е необходимо.

Програмата следва учебник, но преподавателят ще използва и множество допълнителни и разнообразни учебни материали, адаптирани към нуждите и целите на групата. Всички учебници и материали, които получавате, са безплатни.

Годишна форма на обучение с 20% отстъпка
  • Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy
  • Годишното обучение стартира пре септември и включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка от пълната таксата за обучението през трите семестъра.
  • Таксата за годишно обучение може да бъде заплатена наведнъж преди началото на обучението или на 3 вноски през учебната година.
  • При приключване на годишното обучение курсистите получават 20% отстъпка и за летните интензивни курсове.
Ключова информация
Нива Beginners (A1) - Proficiency (C2)
Предстоящи курсове

ПРОЛЕТ 2021: Начало 13 април 2021; Регистрация 5 - 10 април 2021

ЛЕТНИ ИНТЕНЗИВНИ КУРСОВЕ 2021: Начало 12 юли 2021; Регистрация 5 - 10 юли 2021

ЕСЕН 2021: Начало 21 септември 2021; Регистрация 13 - 18 септември 2021

Продължителност на курса

Есенен, Зимен, Пролетен семестър: 12 седмици

Летен семестър: 8 седмици

Натовареност

Есенен, Зимен, Пролетен семестър: 2 пъти седмично по 120 минути

Летен семестър: 3 пъти седмично по 120 минути

Нашите нива на обучение

В нашата система има осем нива - от Beginners (A1) до Proficiency (C2). Всяко ниво е разделено на две части – А и В, като за един семестър се усвоява една част от съответното ниво.

По средата на курса ще направите контролен тест, целящ да провери напредъка Ви, а в края на курса - финален тест, който определя дали успешно сте усвоили знанията за съответното ниво. Финална оценка A, B или C означава, че успешно сте завършили обучението и можете да продължите в следващото ниво.

Над ниво Pre Intermediate можете да се включите и в програмите по бизнес английски. При достигане на най-високите нива ние насърчаваме курсистите си да се подготвят за изпитите на Кеймбридж, които важат за цял живот и се признават в целия свят.

Академичен календар

В English Academy обучението по общ английски за възрастни е целогодишно - имаме 4 семестъра: есенен (от септември), зимен (от януари), пролетен (от април) и летен интензивен (от юли), като във всеки от тях са включени всички нива.

Обучението може да стартира през всеки един семестър от годината след полагане на входящ писмен и устен тест за определяне нивото на владеене на езика. Входящите тестове и записванията се провеждат непосредствено преди началото на всеки семестър.

Форми на обучение
  • ПРИСЪСТВЕНО В АКАДЕМИЯТА: Вашето здраве и безопасност са на първо място за нас. Класните стаи ще бъдат преустроени така, че да бъде възможна социална дистанция между курсистите, a групите ни да бъдат по-малки, за да може всеки да има собствено пространство. Всички класни стаи и общи части са почиствани преди и след всеки урок и ще бъде изисквано всички курсисти и служители да дезинфекцират ръцете си, когато влизат в Aкадемията.
  • ОНЛАЙН ВЪВ ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ >>> Занятията се провеждат чрез образователната платформа на ZOOM - истинска виртуална класна стая с интерактивна бяла дъска, с визуална, писмена и вербална комуникация с преподавателя и другите курсисти в групата, възможност за вдигане на ръка, работа в групи, гледане на видеа, слушане на упражнения за произношение и музика, участниците в групата могат да изпращат файлове, да правят тестове, да споделят линкове, своя екран, видео и аудио.