Новини

НОВИ ИЗПИТНИ ДАТИ ЗА IELTS

12.01.2021

Скъпи кандидати за изпита IELTS,

Британски Съвет обяви нови дати за изпита през 2021 година: 21 януари и 13 март. Всеки от Вас, който се е регистрирал за изпита през месец декември, който за жалост поради извънредната ситуация не беше проведен, ще може да избере удобна за него нова дата, на която да се яви на изпита. Ще получите имейл от Британски Съвет директно с информация в следващите няколко дни.

Моля, имайте търпение. Колегите ни от британски Съвет правят всичко възможно, за да организират провеждането на изпита.

Последни новини

12.01.2021

ВАШАТА ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Занятията от зимния ни семестър стартират тази седмица. Радостната новина е, че най–малките ученолюбивци се връщат в класните ни стаи. Курсистите ни в онлайн форма на обучение ще получат имейл....
12.01.2021

НОВИ ИЗПИТНИ ДАТИ ЗА IELTS

Нови дати за изпита IELTS бяха обявени от Британски Съвет. Всеки регистриран за декември 2020 получи имейл от Британски Съвет директно с пълна информация в следващите няколко дни.
04.12.2020

НОВО! Курс по бизнес комуникация

С новият ни курс Business Communications ще подобрите уменията си за водене на делова комуникация, ще придобиете нови знания и умения в работна среда и ще шлифовате вашия английски език.
02.12.2020

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПИТИТЕ CAE И IELTS

Следвайки последните насоки на Министерството на здравеопазването от 25 ноември 2020 г. и критериите за здраве и безопасност, временно всички изпити за международни сертификати са отложени.