Новини

НОВО!! Годишна форма на обучение с 20% отстъпка

07.08.2020
  • Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy
  • Годишното обучение включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка от пълната таксата за обучението през трите семестъра.
  • Допълнителна отстъпка за най-малките ученици, записани за годишно обучение от 3 курса от 24 часа. 700 лева е таксата за 9 месеца обучение по английски с преподавател с роден език английски.
  • Таксата за годишно обучение може да бъде заплатена наведнъж преди началото на обучението или на 3 вноски през учебната година.
  • Таксата за обучение при децата зависи от нивото и неговата продължителност в часове.
  • При промяна на формата на обучение от годишна в семестриална, таксите се преизчисляват на база стандартните такси и отстъпки за лоялни курсисти.
  • При приключване на годишното обучение курсистите получават 20% отстъпка и за летните интензивни курсове.

Последни новини

14.09.2020

Допълнителни мерки за безопасност

Загрижени за своите курсисти, за началото на новата учебна година English Academy въвежда допълнителни мерки за безопасност:  Всеки курсист ще разполага с отделна учебна маса...
07.08.2020

НОВО!! Годишна форма на обучение с 20% отстъпка

Годишната форма на обучение важи за всички видове курсове за деца и възрастни в English Academy, включва 3 семестъра (Есен, Зима и Пролет) и дава право на 20 % отстъпка.
15.07.2020

СЕРТИФИКАТИ ПРОЛЕТЕН СЕМЕСТЪР

Скъпи курсисти, можете да получите сертификата си за успешно завършеното онлайн обучение през пролетния семестър от рецепцията на English Academy.
04.06.2020

BREAKING NEWS!! WE ARE BACK IN THE CLASSROOMS!

Скъпи курсисти, имаме страхотна новина - възобновяваме присъствените занятия:) На този етап нашите индивидуални курсисти се връщат в класните ни стаи, а от 6 юли всички занятия от лятната ни Академия...