Новини

Вашата виртуална класна стая

20.03.2020

Скъпи ученици,
Стартираме онлайн обучение за вас докато продължава извънредната ситуация. Отне ни няколко дена да проучим и изберем подходяща платформа и се спряхме на една от най-добрите в световен мащаб опции.

Всички ще получите имейл с подробности как да влезете и да използвате новата платформа. В случай че не сте получили имейл от нас до петък вечерта, моля, свържете се с нас.
Опитваме се да направим преживяването възможно най-лесно за учениците, като за използването на платформата не се изискват технически познания. Ще трябва да кликнете върху посочения линк, за да отворите програмата и да се присъедините към класа 5-10 минути преди посочения начален час на групата. Виртуалната класна стая ще бъде активна 10 минути преди началото на урока. Учителят ще ви води по време на занятието и запознае с основните функции в програмата.
•        Програмата може да се използва на настолен компютър, лаптоп или таблет с интернет връзка, камера и микрофон
•        Молим предварително да проверите дали микрофонът и видео камерата на лаптопа /компютъра/таблета работят.
•        Мoлим да подготвите Вашите учебници и тетрадки за урока.
Споделянето на файлове и работни листове ще се извършва от учителя, не се изисква да ги разпечатвате по време на уроците.

Ако имате проблеми с инсталирането на програмата или нейното използване, можете да ни се обадите или да ни пишете във фейсбук.

https://englishacademybg.com/varna/current-timetable/winter2020

Последни новини

18.11.2020

НОВАТА ПРОГРАМА ЗА ЗИМНИЯ НИ СЕМЕСТЪР

Публикувахме програмата за предстоящия ни зимен семестър. Ако разпоредбите позволяват, занятията ще се провеждат в класните стаи.
11.11.2020

УДЪЛЖАВАНЕ СРОКА НА ДИСТАНЦИОННОТО ОБУЧЕНИЕ

Скъпи ученици и родители, учебните занятия в English Academy ще продължат в онлайн форма до 30 ноември.
30.10.2020

ОНЛАЙН ДО 12 НОЕМВРИ

Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването за въвеждане на временни противоепидемични мерки на територията на Република България считано от 29.10.2020 г. до 12.11.2020 г. занятията в English...
16.10.2020

Допълнителна дата за IELTS през декември във Варна

Нова допълнителна дата за изпита IELTS във Варна беше обявена от Британски Съвет  - 3 декември 2020. На новата изпитна дата могат  да се явят само кандидати, регистрирани в English Academy.