Новини

ВАШАТА ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

12.01.2021

Скъпи ученици,

Занятията от зимния ни семестър стартират тази седмица: за възрастни на 12 и 13 януари, а за малките ни ученици - през уикенда, на 16 и 17 януари.

Радостната новина е, че най–малките ученолюбивци (от 1 до 4 клас) се връщат в класните ни стаи. Надяваме се скоро да върнем присъствените занятия и при по-големите ни ученици.

Курсистите ни в онлайн форма на обучение ще получат имейл с подробности за достъп до виртуалната класна стая.

В случай че не сте получили имейл от деня преди Вашето занятие,  моля, свържете се с нас. Моля проверявайте и спам папката - случва се мейлът да попадне там.

Ако имате проблеми с инсталирането на програмата или нейното използване, можете да ни се обадите или да ни пишете във фейсбук.


https://englishacademy.bg/varna/current-timetable

Пожелаваме Ви ползотворно обучение и една усмихната и добра година!

Последни новини

12.01.2021

ВАШАТА ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ

Занятията от зимния ни семестър стартират тази седмица. Радостната новина е, че най–малките ученолюбивци се връщат в класните ни стаи. Курсистите ни в онлайн форма на обучение ще получат имейл....
12.01.2021

НОВИ ИЗПИТНИ ДАТИ ЗА IELTS

Нови дати за изпита IELTS бяха обявени от Британски Съвет. Всеки регистриран за декември 2020 получи имейл от Британски Съвет директно с пълна информация в следващите няколко дни.
04.12.2020

НОВО! Курс по бизнес комуникация

С новият ни курс Business Communications ще подобрите уменията си за водене на делова комуникация, ще придобиете нови знания и умения в работна среда и ще шлифовате вашия английски език.
02.12.2020

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИЗПИТИТЕ CAE И IELTS

Следвайки последните насоки на Министерството на здравеопазването от 25 ноември 2020 г. и критериите за здраве и безопасност, временно всички изпити за международни сертификати са отложени.